Verzending & betaling

Welke verzendmethodes zijn er?

Verzenden is mogelijk met DHL en PostNL. 

Wat kost de verzending?

Verzenden met briefpost is 1,50 dit is zonder track & trace en volledig op eigen risico. Verzending met track & trace is 4,10. Een groot pakket is standaard met track & trace en dit kost 6,95.

Kan ik mijn adres aanpassen?

Dit is mogelijk als je z.s.m.. contact opneemt. Het adres of de order veranderen na verzending is niet meer mogelijk.

Het pakketje komt beschadigd aan wat nu?

Neem in dit geval contact op met evt. foto's van de beschadiging. Dan ontvangt u binnen 48 reactie en na onderhandeling zal er een nieuw product of geld worden terug gestuurd. Retourneren is in dit geval niet nodig

Kan ik mijn bestelling veranderen of annuleren?

Dit kan! Voordat het verzonden word is het mogelijk om de bestelling te annuleren of te veranderen. Neem z.s.m.. contact op in dit geval.

Wat is de levertijd?

Ik probeer je pakketje, mits deze voor 17:00 is besteld nog dezelfde dag te verzenden. Dit is niet altijd mogelijk aangezien ik naast mijn webshop een fulltime baan heb. Mocht het mij i.v.m. werk niet lukken om het dezelfde dag nog te verzenden zal ik het de volgende dag voor 17:00 verzenden. Dit geld niet voor pre-orders. Voor pre-orders is de verzendtijd langer omdat de materialen voor deze producten besteld moeten worden en daarna ook gemaakt dit om onnodige over voorraad en verspilling te voorkomen.

Welke betaalmethodes zijn er?

Betalen kan met Ideal, PayPal, Mastercard en Visa.

 

 

Nog meer vragen? Stuur gerust een email! Info@fairylittlethings.nl