Veelgestelde vragen

Welke materialen gebruik je?

Tot nu toe gebruik ik nikkel en lood vrije materialen, binnenkort is heel mijn collectie stainless steel. Overal waar stainless steel staat aangegeven is al stainless steel ik hoop zo snel mogelijk al mijn materialen te veranderen

Wat is de levertijd?

Ik probeer je pakketje, mits deze voor 17:00 is besteld nog dezelfde dag te verzenden. Dit is niet altijd mogelijk aangezien ik naast mijn webshop een fulltime baan heb. Mocht het mij ivm werk niet lukken om het dezelfde dag nog te verzenden zal ik het de volgende dag voor 17:00 verzenden. Dit geld niet voor pre-orders. Voor pre-orders is de verzendtijd langer omdat de materialen voor deze producten besteld moeten worden en daarna ook gemaakt dit om onnodige over voorraad en verspilling te voorkomen.

Mijn pakket is niet aangekomen wat nu?

Helaas raakt PostNL wel eens een pakketje kwijt. Briefpost is daarom ook volledig op eigen risico en track&trace is aanbevolen. Dit gaat buiten mijn macht en hier kan ik helaas niks aan doen. Neem in deze situatie altijd contact op. Stuur een mail naar info@fairylittlethings.nl 

Kan ik met de sieraden zwemmen?

Chloor in het water kan de sieraden aantasten dus dit is niet mogelijk.

Kan ik mijn adres aanpassen?

Dit is mogelijk als je zsm. contact opneemt. Het adres of de order veranderen na verzending is niet meer mogelijk.

Het pakketje komt beschadigd aan wat nu?

Neem in dit geval contact op met evt. foto's van de beschadiging. Dan ontvangt u binnen 48 reactie en na onderhandeling zal er een nieuw product of geld worden terug gestuurd. Retourneren is in dit geval niet nodig.

Kan ik mijn bestelling veranderen of annuleren?

Dit kan! Voordat het verzonden word is het mogelijk om de bestelling te annuleren of te veranderen. Neem zsm. contact op in dit geval.

Is mijn bestelling een pre-order?

Geborduurde items zijn, bijna, altijd een pre-order mits anders vermeld. Of een item een pre-order item is staat altijd duidelijk aangegeven. 

Nog meer vragen? Stuur gerust een email! Info@fairylittlethings.nl